Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

STIRI

» 30.06.2011 Solutii de ultima ora pentru automatizari in domeniul rezidential si comercial

In data de 28.06.2011 a fost organizat cu sprijinul AREL - Asociatia Romana a Electricienilor seminarul 'Solutii de ultima ora pentru automatizari in domeniul rezidential si comercial'.

Cu aceasta ocazie au fost prezentate noi solutii de control HVAC, incalzire electrica, sisteme de control la distanta (PC, Internet, GSM), sisteme alarmare si solutii integrate tip Home Automation.

Pentru detalii si inscrieri la urmatoarele evenimente Heatplus va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@heatplus.ro! 

» 15.03.2011 Participare Romtherm 2011

In perioada 13 - 17 Aprilie 2011 va invitam sa vizitati standul expozitional al Heatplus in cadrul Romtherm 2011. Standul 23 din Pavilionul C2 - Complex Expozitional ROMEXPO este locul in care veti putea intalni un reprezentant Heatplus si in care veti obtine informatii relevante despre sistemele de incalzire electrica in pardoseala.

Vor fi prezentate solutiile Heatplus pentru:

        - incalzire in pardoseala
        - dezaburire oglinzi
        - degivrarea zonelor exterioare
        - protectia la inghet a conductelor
        - incalzirea suprafetelor cu gazon
        - incalzire pentru ferme si sere
        - alte aplicatii

 

Va asteptam!

Echipa Heatplus

» 10.01.2011 Noul termostat ETR2 cu functia de incalzire constanta, pentru aplicatia de degivrare electrica

Noul ETR2 ofera utilizatorului functia de "Constant Heat ON" sau "Incalzire Constanta" care permite functionarea cablurilor de incalzire instalate in jgheaburi sau in zone de sol, pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta noua functie este utilizabila in conditii de temperatura foarte joasa pentru a asigura topirea integrala a zapezii si a ghetii pe aceste zone.

 

Noul termostat ETR2

 

» 15.05.2010 Noile termostate Heatplus cu Pulse Wide Modulation - control mai eficient al aplicatiei de incalzire electrica in pardoseala

Heatplus pune la dispozitia beneficiarilor si a partenerilor sai o noua generatie de cronotermostate destinate controlului aplicatiilor de incalzire electrica in pardoseala care functioneaza utilizand o metoda de control moderna - Pulse Wide Modulation (modulare in latimea pulsului).

Aceasta noua metoda de control ofera utilizatorului un control economic si optimizat in comparatie cu termostatele clasice bazate pe sistemul Pornit/Oprit.

In plus, noul model Heatcontrol este foarte sigur datorita intrerupatorului bipolar si poate fi instalat in zone umede (de exemplu: baile), avand un grad de protectie electrica IP21. 

Heatcontrol100

 

Noile unitati de control vor fi disponibile in gama Heatplus incepand cu luna iunie 2010!

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati!

» 07.04.2010 Heatplus - workshop ''Solutii eficiente de incalzire electrica in pardoseala si degivrare''

In data de 27.03.2010 Heatplus a organizat workshop-ul ''Solutii eficiente de incalzire electrica in pardoseala si degivrare" destinat electricienilor si specialistilor implicati in instalarea sistemelor de incalzire electrica in pardoseala. Cu  aceasta ocazie au fost prezentate gama de echipamente Heatplus cat si metode specifice de instalare a acestora.

Pentru detalii si inscrieri la urmatoarele evenimente Heatplus va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@heatplus.ro!

 

» 06.11.2009 Solutia de incalzire sub parchet acum si la o putere mai mare 140W/mp

Incepand cu luna Noiembrie 2009, Heatplus si-a extins gama de produs Alumat destinata incalzirii sub pardoselile din lemn sau parchet laminat cu o varianta de 140W/mp. Astfel, gama Alumat este disponibila in doua variante: 80W/mp si 140W/mp la 230V.

Alumat 140 este destinat incaperilor cu pierderi mari de caldura acolo unde un plus de putere inseamna confort optim pentru beneficiar.

Click aici pentru mai multe detalii despre Alumat!

» 05.11.2009 Preturile la gaze naturale se pot dubla intr-un an!

Datorita angajamentelor fata de Comisia Europeana, Autoritatile Romane vor trebui sa liberalizeze piata gazelor naturale din Romania. Ca efect principal liberalizarea pretului va duce la aproape dublarea pretului pentru gazele din productia interna.

Click aici pentru a putea vizualiza intreg articolul! 
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.