Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

INSTALATORI INCALZIRE IN PARDOSEALA


Fara grjiSuntem constienti de faptul ca echipamentele furnizate de noi vor performa in conditiile unei instalari corecte. Pentru aceasta suntem dedicati in a oferi informatiile tehnice rapid celor implicati in activitatile de instalare mergand pana la a fi prezenti langa ei la locul de instalare pentru a oferi consultanta.

Mai mult, in procesul de dezvoltare si productie al echipamentelor furnizate de catre Heatplus s-a acordat o mare atentie pe usurinta instalarii astfel incat timpul dedicat instalarii sa fie scurt. Astfel, cei care instaleaza echipamentele Heatplus au mai mult timp pentru a se ocupa si de alte proiecte avand astfel mai multi clienti.

Echipamentele Heatplus sunt produse in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.Click aici pentru detalii despre aplicatiile si produsele Heatplus!

Cum procedez daca puterea cablurilor/covoraselor depaseste capacitatea termostatului (Amp)?
In acest caz va sugeram sa discutati cu un electrician autorizat care va va recomanda utilizarea unui contactor pentru controlul sistemului de incalzire in pardoseala si se va ocupa de instalarea aces...[citeste mai mult]

• Cat de mult se incalzeste cablul de incalzire in pardoseala?
• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.