Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

PROIECTANTI INCALZIRE IN PARDOSEALA


Solutia siguraPentru partenerii nostrii care sunt implicati in activitati de proiectare oferim siguranta unui produs de calitate care va depasi asteptarile si implicare directa in acest proces cu solutii adaptate si personalizate. Gama Heatplus este completa si poate acoperi diverse aplicatii de la incalzire in pardoseala si pana la topire gheata si zapada.

Echipamentele Heatplus sunt produse in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute de testare Europene. In plus, garantia oferita este de pana la 15 ani ani pentru elementele de incalzire Heatplus.

De asemenea, suntem dedicati in a oferi un suport rapid in ceea ce priveste detaliile tehnice ale produselor noastre si de a gasi impreuna cu partenerii solutia optima pentru proiectele in care sunt implicati.Click aici pentru detalii despre aplicatiile si certificarile Heatplus!

Este incalzire electrica in pardoseala o solutie si pentru viitor?

Raspunsul este Da! Spre exemplu trebuie sa cunoasteti faptul ca in Romania pretul gazelor naturale este unul reglementat bazat pe existenta unui cos intre gazul intern (aproximativ 70%) si cel ...[citeste mai mult]

• Incalzire electrica prin pardoseala sau incalzire in pardoseala cu apa?
• Cum sunt conectate cablurile/covorasele de incalzire in pardoseala, paralel sau in serie?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.