Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

INVESTITORI INCALZIRE IN PARDOSEALA


Un plus de valoarePentru investitori sistemele propuse de catre Heatplus pot insemna valoare adaugata proiectelor dezvoltate de catre acestia.


Spre exemplu gradul de atractivitate al unui proiect imobiliar poate creste daca clientilor le este oferita optiunea unui sistem de incalzire independent, durabil, economic si eficient precum incalzirea electrica prin pardoseala Heatplus.


Un alt exemplu, camera unui hotel sau a unei pensiuni poate fi mai confortabila pentru oaspeti atunci cand ofera confortul incalzirii electrice in pardoseala Heatplus in camere sau bai.Toate aceste solutii beneficiaza de o garantie extinsa si sunt oferite impreuna cu consultanta si expertiza specialistilor Heatplus cu experienta de peste 10 ani pe piata romaneasca in diverse proiecte.Click aici pentru mai multe detalii despre aplicatiile Heatplus!

Cat timp trebuie sa astept inainte de utilizarea sistemului de incalzire electrica prin pardoseala?

Este important sa acoperim complet cablul de incalzire cu adeziv sau sapa. Daca sistemul este pornit inainte de uscare se pot forma zone in care cablul nu este acoperit. Datorita supraincalzirii ...[citeste mai mult]

• Cum sunt conectate cablurile/covorasele de incalzire in pardoseala, paralel sau in serie?
• De ce incalzire in pardoseala?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.