Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

CABLURI PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA


Flexibilitate in instalarea sistemului de incalzire in pardosealaKit-ul de instalare Heatplus este cea mai flexibila solutie disponibila in acest moment. Sistemul este cel mai usor de instalat, rapid si ieftin de instalat in comparatie cu sistemele de incalzire traditionala. Oricine poate instala cablurile de incalzire Heatplus sub toate tipurile de pardoseala, cum ar fi gresie, lemn, parchet, vinyl si granit.Cablul 18W/m pentru incalzire in pardosealaPentru aplicatia de incalzire a pardoselilor la interior Heatplus va ofera doua variante:- cablul de incalzire cu putere de 12W/m (foarte subtire - diametrul de numai 2,9 mm), instalare in adezivul placilor geramice

- cablul de incalzire cu putere de 18W/m STRONG (5,5 mm grosime), instalare in sapa sau adeziv placi ceramice


Confort personalizatIncalzirea prin pardoseala cu cablurile de incalzire bifilare Heatplus se poate dimensiona astfel incât sa acopere variate nevoi de confort. De exemplu, se poate mari puterea instalata in jurul toaletei, cazii de baie, cabinei de dus. In timp ce restul pardoselii este adus la valori de temperatura normale. Urmati instructiunile de instalare si retineti ca pentru conectarea la reteaua de alimentare electrica trebuie sa apelati la un electrician autorizat.


SigurantaCablurile de incalzire Heatplus sunt dezvoltate astfel incât câmpul magnetic din jurul lor sa fie minim. Acest fapt se datoreaza constructiei bifilare a cablului, practic doi conductori paraleli care isi anuleaza cimpurile magnetice. In plus, cablurile beneficiaza si de sistem de impamantare pentru a oferi maxim de sigiranta la utilizare.


Incalzire rapidaAtunci cand se instaleaza un sistem de incalzire cu apa prin pardoseala trebuie sa cunoasteti dimensiunile exacte ale camerei.

Pentru instalatiile de incalzire electrica prin pardoseala aveti nevoie doar de dimensiunile aproximative ale camerei, cu o marja de 1m2. Urmeaza apoi sa pozati cablul de incalzire conform diagramelor furnizate odata cu kit-ul de instalare.

Cablurile de incalzire se incalzesc mult mai repede decât sistemele bazate pe apa. Puterea de incalzire este masurata in Watt per m2 si este determinata de distanta dintre buclele cablului (C-C). O putere mai mare per m2 va reduce timpul de reactie a sistemului si va incalzi pardoseala mai repede.Controlul precis reduce consumulTemperatura este controlata prin termostat, iar controlul precis asigura o operare optima si economica a sistemului de incalzire electrica. Pentru aplicatiile de incalzire in pardoseala termostatele HC100 sunt recomandate deoarece incorporeaza atât un senzor de pardoseala cât si unul de ambianta, care monitorizeaza permanent temperaturile podelei si ale camerei.


Garantia exceptionalaCablurile Heatplus cu puterea de 12W/m, respectiv 18W/m va sunt oferite cu o garantie de 15 ani.CertificareCablurile pentru incalzire furnizate de catre Heatplus sunt certificate de prestigioase institute Europene.

Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?

Procesul de identificare al locului in care a aparut defectiunea este simplu iar cele mai multe defectiuni apar datorita loviturilor din timpul instalarii. Cablurile de incalzire defecte pot fi i...[citeste mai mult]

• Incalzire electrica prin pardoseala sau incalzire in pardoseala cu apa?
• Ce tip de adeziv de gresie trebuie sa folosesc pentru sistemul de incalzire in pardoseala?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.