Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

HC 100 TPM TERMOSTAT CU SENZOR DE PARDOSEALA


Control usor cu afisarea parametrilor de functionareHC 100 TPM este un termostat digital/manual tip Pornit/Oprit care este dotat cu un senzor de pardoseala. Este conceput in special pentru aplicatiile de incalzire electrica in pardoseala ca sursa suplimentara (de confort - podea calda) in camere umede cum ar fi baile si bucatariile.Termostat Heat Control 100 TPM


Usurinta la instalare si in utilizareTermostatul are un design simplu cu butoane usor de utilizat si poate fi instalat direct pe perete sau in interiorul unei doze pentru montaj in perete. HC 100 TPM are si ecran LCD pentru vizualizarea informatiilor de functionare a sistemului de incalzire in pardoseala.


Gama de temperaturiTermostatul are o gama de temperaturi de la 0 la 40°C. Functia de limitare a temperaturii in pardoseala este usor de utilizat pentru aplicatiile destinate pardoseliilor din lemn.


Specificatii tehnice

Alimentare 230-240VAC

Frecventa 50-60Hz

Incarcare rezistiva 16A

Intrerupator bipolar

Grad de protectie IP21

Gama temperaturi 5°C la 40°C

Tip senzor pardoseala NTC lungimea maxima 10 m

Toleranta ±1.0°C

Dimensiuni rama 81 x 81 mmPoate fi scurtat cablul de incalzire in pardoseala?
Nu! Cu exceptia cablurilor cu autolimitare nu puteti scurta cablul de incalzire pentru ca veti afecta puterea cablului. In cazul in care dupa pozarea cablului de incalzire pe pardoseala constatati ca ...[citeste mai mult]

• Cat de sigur este cablul de incalzire in pardoseala?
• In cat timp se incalzeste pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.