Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

HC 100 TPM TERMOSTAT CU SENZOR DE PARDOSEALA


Control usor cu afisarea parametrilor de functionareHC 100 TPM este un termostat digital/manual tip Pornit/Oprit care este dotat cu un senzor de pardoseala. Este conceput in special pentru aplicatiile de incalzire electrica in pardoseala ca sursa suplimentara (de confort - podea calda) in camere umede cum ar fi baile si bucatariile.Termostat Heat Control 100 TPM


Usurinta la instalare si in utilizareTermostatul are un design simplu cu butoane usor de utilizat si poate fi instalat direct pe perete sau in interiorul unei doze pentru montaj in perete. HC 100 TPM are si ecran LCD pentru vizualizarea informatiilor de functionare a sistemului de incalzire in pardoseala.


Gama de temperaturiTermostatul are o gama de temperaturi de la 0 la 40°C. Functia de limitare a temperaturii in pardoseala este usor de utilizat pentru aplicatiile destinate pardoseliilor din lemn.


Specificatii tehnice

Alimentare 230-240VAC

Frecventa 50-60Hz

Incarcare rezistiva 16A

Intrerupator bipolar

Grad de protectie IP21

Gama temperaturi 5°C la 40°C

Tip senzor pardoseala NTC lungimea maxima 10 m

Toleranta ±1.0°C

Dimensiuni rama 81 x 81 mmDe ce incalzire in pardoseala?
Caldura se ridica! Acesta este principiul care face din incalzirea electrica in pardoseala o solutie mai eficienta decat incalzire prin radiatoare. Sistemul de incalzire in pardoseala de la Heatplus i...[citeste mai mult]

• In cat timp se incalzeste pardoseala?
• Cum procedez daca puterea cablurilor/covoraselor depaseste capacitatea termostatului (Amp)?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.