Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

HC 400 TERMOSTAT CU SENZOR DE PARDOSEALA

Control usor al sistemului de incalzire in pardosealaHeat-control 400 este un termostat electronic simplu Pornit/Oprit care este dotat cu un senzor de pardoseala. Este conceput in special pentru aplicatiile de incalzire electrica in pardoseala ca sursa suplimentara (de confort - podea calda).Termostat pornit/oprit HC400


Usurinta la instalare si in utilizareTermostatul poate fi instalat direct pe perete sau in interiorul unei doze pentru montaj in perete. Heatcontrol 400 este dotat cu o scala de putere de la 1 la 5 si cu indicator de tip LED pentru afisarea starii de functionare (rosu pentru incalzire activa si verde pentru a indica atingerea temperaturii setate).


Gama de temperaturiPragul de temperatura minima poate fi stabilita de catre utilizator si poate fi utilizat ca temperatura de protectie la inghet (spre exemplu 5°C).Temperatura maxima este un prag utilizabil atunci cand se doreste limitarea temperaturii in pardoseala. Spre exemplu, pentru pardoselile din lemn sau parchet temperatura maxima nu poate depasi valoarea de 27-28°C.


Specificatii tehnice

Alimentare 230-240VAC

Frecventa 50-60Hz

Incarcare rezistiva 16A

Intrerupator bipolar

Grad de protectie IP30

Gama temperaturi 5°C la 40°C

Tip senzor pardoseala NTC lungimea maxima 10 m

Ajustare tip scala, Scala 1 = +5-10°C , Scala 5 = +27 - 29°C

Toleranta ±1.0°C

Dimensiuni rama 81 x 81 mm

Conform cu Directiva CE EN 61000-6-1:2001Cum procedez daca puterea cablurilor/covoraselor depaseste capacitatea termostatului (Amp)?
In acest caz va sugeram sa discutati cu un electrician autorizat care va va recomanda utilizarea unui contactor pentru controlul sistemului de incalzire in pardoseala si se va ocupa de instalarea aces...[citeste mai mult]

• Incalzire electrica prin pardoseala sau incalzire in pardoseala cu apa?
• Poate fi scurtat cablul de incalzire in pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.