Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

HC 400 TERMOSTAT CU SENZOR DE PARDOSEALA

Control usor al sistemului de incalzire in pardosealaHeat-control 400 este un termostat electronic simplu Pornit/Oprit care este dotat cu un senzor de pardoseala. Este conceput in special pentru aplicatiile de incalzire electrica in pardoseala ca sursa suplimentara (de confort - podea calda).Termostat pornit/oprit HC400


Usurinta la instalare si in utilizareTermostatul poate fi instalat direct pe perete sau in interiorul unei doze pentru montaj in perete. Heatcontrol 400 este dotat cu o scala de putere de la 1 la 5 si cu indicator de tip LED pentru afisarea starii de functionare (rosu pentru incalzire activa si verde pentru a indica atingerea temperaturii setate).


Gama de temperaturiPragul de temperatura minima poate fi stabilita de catre utilizator si poate fi utilizat ca temperatura de protectie la inghet (spre exemplu 5°C).Temperatura maxima este un prag utilizabil atunci cand se doreste limitarea temperaturii in pardoseala. Spre exemplu, pentru pardoselile din lemn sau parchet temperatura maxima nu poate depasi valoarea de 27-28°C.


Specificatii tehnice

Alimentare 230-240VAC

Frecventa 50-60Hz

Incarcare rezistiva 16A

Intrerupator bipolar

Grad de protectie IP30

Gama temperaturi 5°C la 40°C

Tip senzor pardoseala NTC lungimea maxima 10 m

Ajustare tip scala, Scala 1 = +5-10°C , Scala 5 = +27 - 29°C

Toleranta ±1.0°C

Dimensiuni rama 81 x 81 mm

Conform cu Directiva CE EN 61000-6-1:2001De ce incalzire in pardoseala?
Caldura se ridica! Acesta este principiul care face din incalzirea electrica in pardoseala o solutie mai eficienta decat incalzire prin radiatoare. Sistemul de incalzire in pardoseala de la Heatplus i...[citeste mai mult]

• Cum procedez daca puterea cablurilor/covoraselor depaseste capacitatea termostatului (Amp)?
• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.