Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

KIT AUTOLIMITARE PROTECTIE INGHET CONDUCTE

Protejare rapida si eficienta a conductelor de apa potabilaKit-urile pentru protectia conductelor contin cabluri de incalzire cu autolimitare, cu o putere de 11W/m (230V), conectate deja la cabluri de alimentare si se adreseaza in mod special aplicatiilor rezidentiale. Spre exemplu, cablul de incalzire poate proteja la inghet conducte de apa potabila din interiorul gradinilor sau curtilor private.Pipe Heat kit cablu protectie inghet conducte


Gama variataPentru a va oferi o gama cuprinzatoare Heatplus va pune la dispozitie aceste kit cu lungimi incepand de la 2 m si pana la 25 m si o gama de puteri de la 22W la 275W.


...si in interiorul conductelorSpre deosebire de alte solutii aceste cabluri incalzitoare pot fi instalate si in interiorul conductelor de apa potabila fiind testate si certificate pentru aceasta aplicatie.


Principiul de functionareConstructia cablului cu autolimitare permite acestuia sa-si modifice temperatura in functie de temperatura ambientala. Daca temperatura ambientala creste temperatura degajata de cablul de incalzitor este redusa proportional. Aceasta functie permite protejarea cablului la supraincalzire.


CertificareKit-urile care contin cabluri cu autolimitare pot fi instalate atât pe conductele de apa potabila cât si in interiorul acestora fiind testate si certificate in acest sens.


Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.