Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

KIT CU TERMOSTAT PROTECTIE INGHET CONDUCTE

Control exact si rapiditate in instalare pentru protectia la inghet a conductelorKit-urile din gama de protectie inghet sau insotiri conducte contin cabluri cu puterea constanta de 13W/m (la 230V), conectate deja la cabluri de alimentare si se adresează in mod special aplicatiilor de protectie la inghet a conductelor. In plus, kit-ul pentru protectie la inghet contine si un termostat de control usor de utilizat fapt ce ofera un control exact si economie la consumul de energie electrica.Frost Safe kit termostatat protectie inghet conducte


Aplicatii- protectia la inghet a conductelor de apa

- prevenirea aparitiei condensului inghetat pe tuburile de evacuare ale centralelor termice

- protectia la inghet a conductelor de apa uzata menajera


Usurinta in instalareGama este variată cu lungimi de la 1,4 m (19W) si pana la 22,5 m (300W) si sunt destinate instalării la exteriorul conductelor de apa.

Cablul furnizat in acest pachet este un cablu bifilar care este oferit impreuna cu cablul pentru alimentare dar si cu un stecher care face ca instalarea sa fie rapida.

Cablul de incalzire se va instala pe suprafata conductei, sub stratul de izolatie iar senzorul de temperatura va fi plasat in locul cel mai rece al conductei pentru a preveni inghetul acesteia.


Foarte rezistenteCablurile de incalzire furnizate cu acest pachet sunt rezistente datorita stratului exterior de protectie si pot fi utilizate pentru protectia conductelor de apa potabila cu diverse grosimi.CertificareCablurile pentru incălzire furnizate de catre Heatplus sunt testate si certificate de producator si de prestigioase institute Europene.


Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.