Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

DESPRE NOI

De ce sa alegeti solutiile noastre pentru incalzire in pardoseala?  • pentru ca furnizam sisteme de incalzire electrica in pardoseala de calitate testate si certificate de catre prestigioase institute Europene, precum VDE Germania.

  • certificarile sunt obtinute in urma unor teste complexe care dureaza timp de 3000 de ore si sunt considerate cele mai dificile dintre cele destinate echipamentelor electrice.

  • pentru ca raspundem rapid si profesionist solicitarilor venite de la partenerii si beneficiarii produselor noastre, avand in vedere sinceritatea si eficienta propunerilor noastre.


Garantia unui produs de calitate


Sistemele de incalzire electrica prin pardoseala si de protectie la inghet sunt dezvoltate si fabricate in Danemarca. Instaland un sistem Heatplus va asigurati ca ati ales o solutie sigura, dezvoltata de profesionisti si testata pe parcursul a decenii de utilizare. Elementele de incalzire electrica in pardoseala beneficiaza de o garantie de pana la 15 ani.

Usor de instalat


Sistemele furnizate de noi au fost dezvoltate avand ca si concept primar o instalare cat mai usoara. Astfel, chiar daca optati sa instalati fara a avea cunostiinte aprofundate legate de sistemele electrice veti observa cat de usor este sa beneficiezi de confortul sistemelor Heatplus.

Gama completa


Gama noastra de echipamente acopera o paleta variata de aplicatii pornind de la incalzire electrica prin pardoseala si pana la topire gheata si zapada, insotiri conducte etc. Avand in vedere si diferenta de cerinte pentru proiectele propuse de partenerii nostri putem furniza si solutii personalizate pentru acestea.

Parteneriate


Pentru ca ne dorim sa furnizam suport tehnic si comercial intr-un mod profesionist si rapid partenerilor nostri furnizam solutiile noastre catre piata din Romania si Republica Moldova. Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?

Procesul de identificare al locului in care a aparut defectiunea este simplu iar cele mai multe defectiuni apar datorita loviturilor din timpul instalarii. Cablurile de incalzire defecte pot fi i...[citeste mai mult]

• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?
• Incalzire electrica prin pardoseala sau incalzire in pardoseala cu apa?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.