Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

PROTECTIE INGHET USI SI PORTI

Usi si porti – accesibile si iarnaProblema inghetului apare si pentru portile si usile exterioare. Spre exemplu, usile glisante sunt afectate prin inghetul barelor de ghidare afectand astfel obiective precum depozite, spalatorii etc.


In aria rezidentiala portile de acces si usile de garaj pot fi de asemenea afectate pe perioada sezonului rece prin blocare.

Foarte usor


Pentru aplicatia de protectie la inghet pentru usi si porti Heatplus va propune sistemul bazat pe cabluri de incalzire. Acestea vor fi pozitionate spre exemplu in beton sub barele de ghidare a portilor exterioare sau in spatele garniturilor de etansare ale usilor in depozitele frigorifice, usilor de garaj etc..

Flexibilitate


In functie de aplicatia aleasa puteti alege din gama variata de cabluri si unitati de control Heatplus astfel incat orice aplicatie de protectie la inghet devine simpla si rapid de realizat.

Calitate exceptionala


Elementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.


Echipamente recomandate aplicatiei de protectie a usilor si portilor:


-    cabluri incalzire

-    unitati control

Cat de mult se incalzeste cablul de incalzire in pardoseala?
Cablul de incalzire este controlat de catre un termostat, iar temperatura maxima poate fi setata de catre utilizator. In timpul unei utilizari normale cablul de incalzire conventional va avea o temper...[citeste mai mult]

• Cat de mult se incalzeste cablul de incalzire in pardoseala?
• De ce incalzire in pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.