Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

PROTECTIE INGHET CONDUCTE

Fara dopuri de gheataIn timpul iernii si conductele pot suferi stricaciuni datorita inghetului, iar furnizarea de apa potabila poate fi blocata din acelasi motiv.Pentru a rezolva problema inghetului in conducte, Heatplus va ofera sistemul compus din cabluri incalzitoare, unitati de control specifice si accesorile de montaj.


Sistemele Heatplus de insotiri de conducte:-    protectia la inghet pentru evitarea pagubelor in conductele de apa si canalizare

-    mentinerea temperaturilor pentru conductele de apa sau alte fluide


Foarte usorPentru aplicatia de protectie la inghet o putere instalată de 18 W/m de conducta este suficientă în condițiile în care:

−    conducta are diametrul de până la 50 mm

−    grosimea izolației nu este mai mică de 50 mm

−    temperatura exterioară nu scade sub -300 grade C


FlexibilitateIn functie de aplicatia aleasa puteti alege fie un cablu de incalzire cu putere constanta furnizat la lungimi si puteri specifice, fie un cablu de incalzire cu autolimitare care permite taierea pe dimensiunile exacte ale conductei. Pentru a gasi solutia optima va rugam sa ne contactati sau sa intrati in legatura cu unul dintre partenerii Heatplus.


Sistem inteligent si economicIn gama de control Heatplus veti gasi si unitati de control inteligente care vor controla optim sistemul de insotire al conductei pentru a va oferi atat eficienta cat si economie in consumul de energie electrica.


Calitate exceptionalaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.Echipamente recomandate aplicatiei de insotire conducte:- cabluri incalzire

- cabluri incalzire cu putere variabila

kit-ul autolimitare pentru protectie conducte

- kit-ul termostatat pentru protectie inghet

unitati control, termostate 

Este incalzire electrica in pardoseala o solutie si pentru viitor?

Raspunsul este Da! Spre exemplu trebuie sa cunoasteti faptul ca in Romania pretul gazelor naturale este unul reglementat bazat pe existenta unui cos intre gazul intern (aproximativ 70%) si cel ...[citeste mai mult]

• Ce tip de adeziv de gresie trebuie sa folosesc pentru sistemul de incalzire in pardoseala?
• Cat de sigur este cablul de incalzire in pardoseala?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.