Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

DEGIVRARE RAMPE ACCES

Rampe, alei si acces auto – fara griji iarnaDe cate ori nu avem probleme cauzate de gheata si zapada pe perioada sezonului rece.  Datorita ghetii putem aluneca si ne putem accidenta, iar accesul in cladiri poate fi ingreunat sau chiar blocat. La fel se poate intampla si pentru masini pentru care parcarea si accesul in garaje devin misiuni imposibile.Degivrare rampe


Solutia optimaSolutia Heatplus pentru topirea ghetii si zapezii a fost dezvoltata pentru a asigura siguranta si pentru va oferi o economie de costuri in sezonul rece. Cu solutia de degivrare electrica veti economisi costurile ridicate de inlaturare a ghetii si zapezii cu imprastierea de sare, nisip, uree etc. Aceste activitati dauneaza mediului inconjurator si in acelasi timp pot provoca probleme de sanatate celor implicati.

În mod uzual pentru Romania este recomandata o putere de 250W/m2 pentru topirea ghetii si zapezii pe zonele sol. Puterea instalata poate varia în functie de gradul de izolare disponibil dar si de zona climatica in care va aflati. De exemplu, pentru trepte exterioare fara izolatie se pot instala pana la 300W/m2 pentru a asigura eficienta sistemului.


Economie si flexibilitateInstalarea sistemului de degivrare si protectie la inghet Heatplus reprezinta o investitie sigura pentru a va asigura o solutie automatizata, sigura si eficienta la problemele cauzate de temperaturile joase.In plus, sistemul este flexibil deoarece deasupra elementelor de incalzire putem folosi o gama larga de materiale, cum ar fi: beton, asfalt, placi ceramice, gazon etc.

Zonele pe care le puteti proteja alegand sistemul HeatPlus de topire gheata si zapada sunt multiple: drumuri, cai de rulare auto, rampe, parcari, pasaje, poduri, alei, zone pietonale, trepte exterioare si oriunde siguranta si accesul usor sunt necesare.


Usor si rapidSistemul de degivrare Heatplus este compus din: cablurile sau covorasele de incalzire, elementele de fixare si termostatele de control. Datorita constructiei bifilare ale cablurilor de incalzire furnizate de catre Heatplus, acestea sunt usor de instalat. Astfel, beneficiarul poate utiliza rapid sistemul de protectie la inghet, iar specialistii implicati in activitatiile de instalare vor finaliza rapid proiectele de acest fel.


Sistem inteligentFie ca alegeti un termostat simplu pentru controlul aplicatiei Heatplus pentru topire gheata si zapada sau veti opta pentru un termostat inteligent ce masoara atat temperatura cat si umiditatea veti beneficia de o sistem automatizat care va oferi siguranta deplina pentru zonele de sol vizate.


Calitate exceptionalaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.


Echipamente recomandate aplicatiei de topire gheata si zapada:

-    cabluri incalzire

-    covorase incalzire

-    unitati control Cat va costa utilizarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala Heatplus?

Sistemul Heatplus de incalzire electrica in pardoseala este o solutie economica de incalzire datorita mai multor factori precum:

- controlul individual al zonelor incalzite

...[citeste mai mult]

• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?
• Cat dureaza instalarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.