Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

DEZABURIRE OGLINZI

Fara oglinzi aburite, fara stress si timp pierdut!Inerent dupa terminarea dusului de dimineata ne dorim sa zabovim in fata oglinzi din baie. De multe ori nu putem sa ne vedem chipul in oglinda deoarece aceasta este aburita, fapt pentru care incepem sa ne enervam de la prima ora a zilei.


Usor de instalatPentru aceasta problema Heatplus va ofera o solutie usor de instalat si cu efecte imediate. Aceasta este folia de incalzire MirrorHeat destinata dezaburirii oglinzilor.

Este autoadeziva si se aplica pe partea posterioara a oglinzii fiind conectata la sistemul de iluminare al baii.


Consum redusConsumul unei folii de incalzire este comparabil cu cel al unui bec standard.


Fereastra ramane inchisaIn plus, cu folia de incalzire pentru oglinzi fereastra baii va ramane inchisa atat timp cat suntem acolo fara a avea curenti reci de aer care pot duce la imbolnaviri mai ales pentru persoanele mai sensibile.


Calitate si sigurantaFoliile de incalzire din gama HeatPlus sunt dezvoltate in Danemarca, fiind conforme cu Directivele CE.


Informatii despre foliile de incalzire pentru oglinzi:- Mirror Heat

De ce incalzire in pardoseala?
Caldura se ridica! Acesta este principiul care face din incalzirea electrica in pardoseala o solutie mai eficienta decat incalzire prin radiatoare. Sistemul de incalzire in pardoseala de la Heatplus i...[citeste mai mult]

• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?
• De ce incalzire in pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.