Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

INTARIREA SI USCAREA BETONULUI

Construiti si la temperaturi joaseElementele de incalzire Heatplus pot fi utilizate si pentru intarirea si uscarea betonului pentru proiectele dezvoltate in perioada rece care nu pot fi amanate. Prin instalarea cablurilor de incalzire in vederea uscarii betonului, timpul de finalizare al constructiei este respectat indiferent de conditiile de temperatura.

O putere de pana la 400W/m3 poate fi instalata pentru realizarea aplicatie de uscare a betonului. Depasirea acestei valori poate duce la o uscare excesiva care ar produce deteriorari si ar diminua calitatea betonului.


Instalare usoaraCablurile pentru incalzire vor fi instalate usor pe structura de armare a betonului urmand a fi alimentate pentru a se obtine efectul de incalzire.


Control exactPentru aceasta aplicatie va recomandam si utilizarea unei unitati de control Heatplus pe care o puteti alege din gama variata disponibila. Termostatul si senzorii alesi vor masura si vor mentine temperatura necesara acestei aplicatii.


Calitate exceptionalaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute de testare Europene.Echipamente recomandate aplicatiei de uscare/intarire beton:- cabluri incalzire

unitati control, termostate Cat de sigur este cablul de incalzire in pardoseala?

Cablurile de incalzire Heatplus au un strat superior de protectie din PVC rezistent si o manta ce ii confera extra rezistenta. In plus, acestea au un fir pentru impamantare pentru a oferi siguran...[citeste mai mult]

• Poate fi scurtat cablul de incalzire in pardoseala?
• Este nevoie de un termostat pentru fiecare camera?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.