Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

PROTECTIE INGHET ANTENE

Operationale si in sezonul receElementele de incalzire Heatplus pot reprezenta o solutie si pentru protectia la inghet a antenelor. In timpul iernii, aceste pot ingheta, iar functionarea acestora este pusa in pericol. In plus, turturii formati pot sa cada lovind persoane si provocand pagube materiale.

Pentru a rezolva aceasta problema ce poate insemna costuri semnificative, Heatplus va propune instalarea sistemelor de incalzire bazate de cabluri electrice pentru incalzire cu putere constanta sau cu autolimitare.


Beneficii pentru toti-    utilizare in parametri pe perioada sezonului rece

-    mai multa siguranta pentru persoanele implicate

-    nu mai sunt necesare activitati de curatare manuala a zapezii de pe antene


Flexibilitate maximaIn functie de obiectivul ales (antena, turn etc) Heatplus va ofera o gama variata de elemente de incalzire ce pot fi utilizate cu succes in protectia la inghet. Astfel, pentru aceasta aplicatie, gama de puteri ce trebuie instalate variaza intre 18 si 25 W/m, respectiv 200 si 300 W/m2.


Control exactAlaturi de elementul de incalzire este importanta si alegerea modelului compatibil de automatizare a sistemului de topire al ghetii. Pentru aceasta Heatplus va pune la dispozitie o gama variata de unitati de control.


Calitate exceptionalaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate de prestigioase institute Europene.Echipamente recomandate aplicatiei de protectie la inghet:- cabluri incalzire

- cabluri incalzire cu putere variabila

unitati control 

Cat timp trebuie sa astept inainte de utilizarea sistemului de incalzire electrica prin pardoseala?

Este important sa acoperim complet cablul de incalzire cu adeziv sau sapa. Daca sistemul este pornit inainte de uscare se pot forma zone in care cablul nu este acoperit. Datorita supraincalzirii ...[citeste mai mult]

• Ce tip de adeziv de gresie trebuie sa folosesc pentru sistemul de incalzire in pardoseala?
• Pot fi reparate cablurile de incalzire in pardoseala fara distrugerea pardoselii?

Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.