Covorase

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Cabluri

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

SubLaminat

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Termostate

incalzire in pardoseala
> vezi toate produsele

Aplicatii

incalzire in pardoseala
> toate aplicatiile

INCALZIREA MONUMENTELOR

Eficienta sporita in incalzirea spatiilor largiIncalzirea in pardoseala reprezinta o solutie si pentru incalzirea monumentelor, cum ar fi de exemplu bisericile. Acestea sunt cladiri inalte in care pentru incalzirea volumului de aer sunt necesare consumuri semnificative de energie.


Costuri mai miciAvand in vedere faptul ca incalzirea prin pardoseala este o incalzire prin radiatie termica, nu este necesara incalzirea intregului volum de aer. Practic, incalzirea se va face dinspre pardoseala in sus, la nivelul la care cei prezenti in aceste locasuri vor beneficia de confort.

In acest mod, solutia de incalzire electrica in pardoseala poate fi o solutie mai economica la utilizare fata de sistemele care urmaresc incalzirea intregii incaperi.

In plus, sistemele Heatplus de incalzire electrica in pardoseala au un cost de instalare mai mic fata de alte solutii de incalzire, iar durata de viata este net superioara.


GarantiaToate acestea sunt completate de o garantie exceptionala pentru elementele de incalzire Heatplus de pana la 15 ani.


Control exactAlaturi de elementul de incalzire este importanta si alegerea modelului compatibil de automatizare a incalzirii. Pentru aceasta Heatplus va pune la dispozitie o gama variata de unitati de control care permit atat masurarea exacta a temperaturilor cat si ofera posibilitatea programarii in functie nivelul de ocupare al acestor obiective.


Calitate exceptionalaElementele de incalzire din gama Heatplus sunt fabricate in Danemarca si sunt certificate si testate de prestigioase institute Europene.Echipamente recomandate aplicatiei de incalzire a monumentelor:-    cabluri incalzire

-    covorase incalzire

-    unitati control

Este nevoie de un termostat pentru fiecare camera?
Va recomandam ca in fiecare camera in care ati instalat sistemul de incalzire prin pardoseala Heatplus sa instalati si un termostat de control. Acesta va va permite un control mai simplu si mai precis...[citeste mai mult]

• Poate fi scurtat cablul de incalzire in pardoseala?
• Cat de sigur este cablul de incalzire in pardoseala?
Acest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.