Incalzire in pardoseala

prin  incalzire in pardoseala
 
Suntem unul din principalii furnizori de pe piata de echipamente de incalzire electrica in pardoseala din Romania si va oferim o gama completa de sisteme de cea mai buna calitate, produse in Danemarca. Sistemele pe care le oferim clientilor nostri sunt testate si certificate de VDE Germania si BEAB Marea Britanie, unele dintre cele mai importante organizatii mondiale in domeniul cerificarii echipamentelor electrice.
 
Cititi mai multe despre:


Alege pentru tine incalzire in pardoseala

alege pentru tine incalzire in pardoseala
Gama de echipamente pentru incalzire in pardoseala acopera o paleta larga de aplicatii, raspunzand cu succes nevoilor de pe piata de profil. Instalarea sistemelor de incalzire prin pardoseala este mult mai usoara si confera beneficiarilor o serie de avantaje. Alegand sistemele de incalzire in pardoseala de la Heatplus veti putea beneficia de toate avantajele enuntate.
 


incalzire in pardoseala

Ce trebuie sa stiti despre incalzire in pardoseala

Ce trebuie sa stiti despre incalzire in pardoseala
Sistemele de incalzire electrica in pardoseala si de protectie la inghet sunt fabricate in Danemarca. Alegand un sistem Heatplus va asiguram ca ati ales o solutie sigura, certificata si testata de profesionisti pe parcursul a decenii de utilizare. Elementele sistemelor de incalzire electrica in pardoseala beneficiaza de o garantie de pana la 15 ani. Echipamentele pe care vi le oferim va furnizeaza o serie de beneficii. Pentru a va veni in intampinare, echipa noastra a formulat cateva intrebari si raspunsuri care pot sa apara frecvent.
 


incalzire in pardoseala

Download fise tehnice, brosuri si alte materiale

Download fise tehnice, brosuri si alte materiale
Venim in intampinarea clientilor nostri punand la dispozitie si varianta pentru downloadat a fiselor tehnice, diverselor brosuri si a altor materiale informative. Acum puteti descarca fisele tehnice ale tuturor produselor comercializate dar si o serie de brosuri si alte informatii utile.
 


SubLaminat
incalzire in pardoseala

  • O solutie oferita exclusiv de Heatplus, special conceputa pentru pardoselile din parchet.
  • Avantajul major este ca solutia poate fi demontata si relocata.
sublaminat pentru incalzire in pardosealaAcest website a fost optimizat pentru Google pentru cautarile: incalzire in pardoseala, incalzire prin pardoseala si incalzire pardoseala.